Make-A-Wish

Het nieuwe Nationale serviceproject van de Landelijke Nederlandsche Tafelronde is een feit: Stichting Make-A-Wish Nederland. Make-A-Wish Nederland vervult de allerliefste wensen van kinderen tussen de 3 en 18 jaar met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte: “Als een kind kan geloven dat zijn wens uitkomt, dan kan hij ook geloven dat hij beter wordt.”

Ieder kind wil kind zijn. Ook kinderen met een levensbedreigende ziekte. Make-A-Wish Nederland, voorheen Doe Een Wens, bestaat al sinds 1989 en vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Kinderen voor wie het leven voor een groot deel bestaat uit angst, zorgen en ziekenhuisbehandelingen. Make-A-Wish Nederland haalt deze kinderen uit de zorgen en laat ze door het vervullen van hun liefste wens weer kind zijn in plaats van patiënt. Dit geeft deze kinderen maar ook het hele gezin kracht en energie voor de toekomst. Make-A-Wish zet alles op alles om zoveel mogelijk wensen te vervullen. Dat doen ze niet alleen en dat kunnen ze niet alleen. De komende twee jaar zal de Nederlandsche Tafelronde ook alles op alles zetten voor Stichting Make-A-Wish Nederland. De Serviceraad is er helemaal klaar voor en kan jou en jouw Tafel voorzien in alle benodigde informatie voor het opzetten van een actie om Make-A-Wish te ondersteunen, zeg nou zelf: wat een prachtig serviceproject!

Wat gaan we doen voor Make-A-Wish?
Er worden gedurende het jaar door Make-A-Wish veel activiteiten georganiseerd waar wij als landelijke of lokale Tafel aan bij kunnen dragen.
De oproep in eerste instantie is financiële steun. Wil je nu al een bijdrage overmaken? Dat kan! Onze National Treasurer zorgt er dan voor dat de gelden op de juiste plaats terecht komen.
In de volgende editie van het Roundtable magazine vertellen we je meer over de events en andere mogelijkheden om ondersteuning te bieden aan Make-A-Wish Nederland. De Serviceraad is MEGA enthousiast over de activiteiten van komend jaar en staat je graag te woord met raad en daad!
Make-A-Wish: Een voortvarende stichting met een fantastische doelstelling! Make-A-Wish is dus een heel klein beetje een medicijn: Dat is toch prachtig!

Website: www.Make-a-Wish.nl