Pubquiz 2019

De eerste editie van de Pubquiz werd georganiseerd in het Diekhuus te Middelharnis. Circa 80 spelers in 15 teams gingen de strijd met elkaar aan en beantwoorden tal van vragen over een verscheidenheid van onderwerpen. Alle zintuigen van de kandidaten werden geprikkeld, zo moest er geproefd worden, dierengeluiden herkend, filmtitels opgehoest en sketches worden beoordeeld worden. Uiteraard waren er ook klassieke quiz vragen. De meeste goede antwoorden kwamen van team “Tannis met PaZoBa”, vol trots namen zij dan ook de wissel beker in ontvangst.

De opbrengst van de quiz ging geheel naar het goede doel. Ditmaal was dat de kinderafdeling van het Van Weel Bethesda Ziekenhuis in Dirksland. Voor op de afdeling werden ondersteuningsmaterialen gekocht voor de allerkleinste pasgeboren kinderen.