Uitreiking opbrengst Pubquiz 2019

Op 9 februari 2019 organiseerde de Tafelronde 118 Goeree-Overflakkee een zeer geslaagde Pubquiz. Circa 85 fanatieke en minder fanatieke spelers beantwoordden ludieke vragen over tal van onderwerpen. Uiteindelijk bleek team “Tannis met PaZoBa” de sterkste en ging met de trofee naar huis.

De opbrengst van de quiz ging geheel naar het goede doel. Ditmaal was dat de kinderafdeling van het Van Weel Bethesda Ziekenhuis in Dirksland. Voor op de afdeling werden ondersteuningsmaterialen gekocht voor de allerkleinste pasgeboren kinderen. De aangeschafte nestjes zorgen ervoor dat de lichaamswarmte van de kleintjes op peil blijft en hebben een positief effect op de ademhaling en emotionele rust van de baby’s. Ook zijn er kussens aangeschaft voor pasgeborenen die liever op hun buik dan op hun zij liggen.

Ook volgend jaar organiseert de Tafelronde Goeree-Overflakkee weer een pubquiz, dit keer op zaterdag 9 februari 2020. Inschrijven (per team van 4-6 personen) kan al via pubquizrondetafel@gmail.com en houd www.rt118.nl in de gaten voor meer informatie!