Jarige Job Actie

In deze donkere maanden verkoopt Tafelronde 118 de komende weken pakketjes met Flakkeese lekkernijen; bestaande uit 10 Kruukplaetjes en 6 Flakkeese bolussen. Voor de zeer schappelijke prijs van €10, de opbrengst komt ten goede van Jarige Job. We hebben als tafel eerder al eens iets georganiseerd voor deze stichting. Deze winter gaan we ook een avond helpen de pakketten te vullen, hopelijk met een mooie cheque onder de arm!

Lust u wel iets bij de koffie en draagt u het goede doel een warm hart toe, schroom dan niet een bestelling te plaatsen! We zullen u niet vragen de boer op te gaan om al dat lekkers te verkopen, maar grotere bestellingen zijn natuurlijk altijd welkom.

Het is mogelijk om tot 1 december te bestellen, we verwachten te leveren rond 15 december.

BESTELLINGEN ZIJN TE DOEN VIA:    info.rt118@gmail.com

 

 

Over Jarig Job :

Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Voor tienduizenden kinderen in Nederland is dit niet het geval. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautje, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelf ziek.

Stichting Jarige Job trakteert kinderen uit de armste gezinnen op een onvergetelijke verjaardag. Wij geven geen geld, maar een verjaardagsbox vol met versiering, traktaties voor de klas en leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau.

 

Meer informatie over de stichting is te vinden op: www.stichtingjarigejob

Zie ook de berichtgeving van de lokale media:
www.eilandennieuws.nl/rondetafel 

www.ggof.nl/nieuws/rondetafel