Lustrumfeest – 24 sept 2022

Op zaterdag 24 september 2022 zetten we het jubileumjaar in op een knallend feest, met als thema GOUD – 50 jaar RT118. Uiteraard zijn hier alle (oud-)tafelaars inclusief partner voor uitgenodigd! Een locatie is inmiddels gevonden aan de kop van het eiland op het strand van Ouddorp. Hier zijn reeds vele feesten van de Tafel en Tafelaars gehouden en is daarmee de uitgelezen plek om te genieten van lekker eten, een bubbelend drankje en gezamenlijk herinneringen op te halen. Aansluitend entertainment zal tot in de late uurtjes de voetjes van de vloer houden.
Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang en kijken we met belangstelling uit naar jullie aanmeldingen. Hier zal in mei 2022 meer berichtgeving over volgen. Dit feest zal een onvergetelijke basis leggen voor de rest van het “Gouden” Jubileumjaar.

Voor meer informatie zijn Bauke, Cor en Rogier te contacten (06-43904972) of per mail op lustrum118@gmail.com