Surf Project – Ouddorp

Op verschillende plekken langs de Nederlandse kust, zo ook in Ouddorp, geeft het Surf Project surfles aan kinderen met Down, autisme en ADHD (8-18 jaar).
Plezier en veiligheid staan voorop. In kleine, teams krijgen de kinderen les van gecertificeerde instructeurs. Daarnaast worden ze in en om het water begeleid door onze bevlogen vrijwilligers.
Iedereen is zichzelf en geniet van elkaar en van de golven. Deze intense ervaring heeft een positieve invloed op de levenskwaliteit van de kinderen en alle betrokkenen.

Als RT118 hebben we besloten om alle service activiteiten van het huidige tafeljaar ten bate te laten komen van dit mooie initiatief!

Dankzij dit project krijgen kinderen met het syndroom van Down, autisme of ADHD de kans om mee te doen aan een stoere sport die normaal gesproken onbereikbaar voor ze is.
Daarmee doen ze een geweldige ervaring op en groeit hun zelfvertrouwen enorm.

U kunt het Surf Project op allerlei manieren steunen. Voornamelijk is er behoefte aan donateurs, dit kan zowel eenmalig, periodiek als met uw bedrijf. Mocht u zelf een actie willen organiseren om geld in te zamelen is dat zeer welkom, hiervan zijn enkele voorbeelden beschikbaar.

Voor meer informatie zie ook: www.surfproject.nl