Jarige Job Actie

Afgelopen winter heeft Tafelronde 118 pakketjes met Flakkeese lekkernijen verkocht; Kruukplaetjes en Flakkeese bolussen. Bakkerij Bienefelt heeft op volle toeren gedraaid en totaal hebben we bijna 600 pakketten verkocht, wat een opbrengst van €2500,- opleverde. Naast een financiële bijdrage heeft de stichting altijd behoefte aan handjes om de pakketten daadwerkelijk te vullen. Daarom zijn we bij de stichting op bezoek gegaan om ook nog eens 300 pakketten te vullen! Al met al een succesvolle actie waardoor vele verjaardagen gevierd kunnen worden!

Over Jarig Job :

Voor veel kinderen is een verjaardag met cadeaus, visite en trakteren op school vanzelfsprekend. Voor tienduizenden kinderen in Nederland is dit niet het geval. Zij kunnen hun verjaardag niet vieren, omdat er thuis te weinig of zelfs geen geld voor is. Op de mooiste dag van het jaar krijgen deze kinderen geen cadeautje, hangen er geen slingers en ballonnen en kunnen zij niet trakteren op school. Uit schaamte melden ze zich soms zelf ziek.

Stichting Jarige Job trakteert kinderen uit de armste gezinnen op een onvergetelijke verjaardag. Wij geven geen geld, maar een verjaardagsbox vol met versiering, traktaties voor de klas en leraren, wat lekkers voor de visite en natuurlijk een mooi cadeau.

 

Meer informatie over de stichting is te vinden op: www.stichtingjarigejob

Zie ook de berichtgeving van de lokale media:
www.eilandennieuws.nl/rondetafel 

www.ggof.nl/nieuws/rondetafel