DISCO between FEVER – 20 nov ’21

In samenwerking met de Ladies Circle 45 organiseren we op zaterdag 20 november een groots feest, dit keer in de Staver. Nodig vooral je vrienden uit want hier MOET je bij zijn, er is wel een minimumleeftijd van 25 jaar. Deuren open 21:00, we gaan door tot 2:00. Natuurlijk is de volledige opbrengst van deze avond voor een goed doel. Ook voor dit project is gekozen voor  “het Surfproject” waardoor op verschillende plekken langs de Nederlandse kust kinderen met Down, autisme en ADHD blij gemaakt worden met surfles. Dit helpt kinderen in hun ontwikkeling en het is prachtig om de vooruitgang van deze kwetsbare groep te zien.

Kaarten zijn online te koop, klik hierrrrrrr

Vergeet je coronacheck app niet want die zal bij de ingang van het feest worden gecontroleerd.