Diner en Blanc 2019

Zaterdag 22 juni 2019 organiseert Ronde Tafel 118 “Goeree-Overflakkee’ voor de zevende keer in successie haar jaarlijkse Diner en Blanc. De opbrengst is ook dit jaar bestemd voor een goed doel. Het Diner en Blanc is een volledig verzorgd en avondvullend diner op een bijzondere locatie ergens op Goeree-Overflakkee.

Zo heeft het diner al eens plaats gevonden in het droogdok bij Maaskant te Stellendam, in de tramremise van de RTM Ouddorp, in het kerkstraatje te Sommelsdijk, bij de Molen de Eendracht in Dirksland en vorig jaar op de Menheerse Scheepswerf. Allen prachtige en bijzondere locaties. Deelnemers weten van te voren niet waar de locatie zal zijn. Zij ontvangen de middag voorafgaand aan het diner een tekstbericht met daarin de locatie.

Zoals de naamgeving al prijs geeft, dienen de deelnemers volledig in het wit gekleed te gaan. Ook dit jaar is er weer een unieke en sfeervolle locatie bedacht. De exacte locatie wordt uiteraard nog niet prijsgegeven, maar het zal ergens op Goeree-Overflakkee zijn. Nog even spannend dus voor de deelnemers.

De kosten voor dit unieke diner bedragen 75 euro per persoon.