Pubquiz 2020

Op zaterdag 8 februari jongstleden vond voor de tweede maal de Pubquiz van de Ronde Tafel 118 Goeree Overflakkee plaats. Dit keer in de grote zaal van het Diekhuus; de theaterzaal was afgeladen vol met 130 personen, verdeeld over 23 teams. Presentatie was opnieuw in handen van de vertrouwde quizmasters, ditmaal gestoken in fraaie ‘Ron de Bom’ en ‘Fan van Hen’ shirts. De sfeer zat er zowel bij de mensen aan de VIP tafels, waar genoten werd van een bubbeltje en oesters, als bij de gewone tafels goed in. Een lach was nooit ver weg. Na een zeer gevarieerde quiz, waarbij onder andere snorren, bruggen en muzieknummers moesten worden herkend, kwam het team van de lokale brouwerij Solaes als winnaar uit de bus. Zij namen met trots de wisselbeker in ontvangst! Gedeeld tweede werd het Utrechtse team Spaanse Ring en de titel verdedigers Tennis met Pazoba. Net buiten de top 3 eindigden De Genieters van de trotse voorzitter van de Tafel. Naast de einduitslag stond vooral de gezelligheid voorop. De opbrengst was, mede dankzij een fraaie donatie van Crowners Trading, in totaal €4750,- een mooi resultaat! Dit bedrag komt ten goede aan de Dierenweide Sommelsdijk. De financiering van de weide is nog steeds geheel afhankelijk van vrijwillige bijdrages, vandaar dat alle hulp zeer welkom is! Voor meer informatie klik hier.

Ook volgend jaar organiseren de heren van de Ronde Tafel weer pubquiz, houd voor meer informatie over de volgende quiz en andere tussentijdse activiteiten de website www.rt118.nl in de gaten!