Opbrengst Pubquiz 2020

Op zaterdag 8 februari jongstleden vond voor de tweede maal de Pubquiz van de Ronde Tafel 118 Goeree Overflakkee plaats. Dit keer in de grote zaal van het Diekhuus; de theaterzaal was afgeladen vol met 130 personen, verdeeld over 23 teams. Na veel gelach en een zeer gevarieerde quiz, waarbij onder andere snorren, bruggen en muzieknummers moesten worden herkend, kwam het team van de lokale brouwerij Solaes als winnaar uit de bus. Zij namen met trots de wisselbeker in ontvangst! Naast de overwinning stond vooral de gezelligheid voorop. De opbrengst was, mede dankzij een fraaie donatie van Crowners Trading, in totaal €4750,- een mooi resultaat! Dit bedrag komt ten goede aan de Dierenweide Sommelsdijk. Tot 2015 beheerde de gemeente deze weide, echter kwam hier door bezuinigingen een einde aan en dreigde sluiting van deze publiekstrekker. Om de weide in stand te houden besloten Peter Arensman en zijn gezin het beheer over te nemen. Gelukkig maar! Hierdoor konden ook de aflopen jaren opa’s, oma’s, ouders en kinderen blijven genieten van de dieren zoals de uilen, fazanten, schapen, kippen, ganzen en de koe. De financiering van het onderhoud en voer is nog steeds geheel afhankelijk van vrijwillige bijdrages, vandaar dat alle hulp zeer welkom is! Met deze bijdrage van de ronde tafel kan Peter een nieuwe volière realiseren en de schaapskooien opknappen. Mocht u ook een bijdrage willen leveren, neem dan vooral contact op met Peter: p.arensman@kpnplanet.nl of doneer via: NL25RBRB0918699290.

Ook volgend jaar organiseren de heren van de Ronde Tafel weer pubquiz, houd voor meer informatie over de volgende quiz en andere tussentijdse activiteiten de website www.rt118.nl in de gaten!