Hollebolledag 2022

Op vrijdag 19 augustus was de RT 118 van de partij op de Hollebolledag te Sommelsdijk. Tegenover de Doele stonden twee wielerfietsen klaar voor een race rondom het eiland. De tijden van elke deelnemer worden nauwgezet bijgehouden, bij de heren bleek Bas Donkers de snelste en ging er met de prijs vandoor; een personal training bij Elite PT in Middelharnis. Bij de dames bleek Rosalie vd Ende de snelste, haar wacht een fijne massage bij Walaipan te Middelharnis. Bij de jeugd waren de meiden behoorlijk sneller dan de jongens en gingen zij er met de prijzen vandoor Juliette Vermeulen was de snelste en ook Aïcha Elfare was rap; zij winnen vrijkaartjes voor het Zuiderdiep in Stellendam.
Voor de volwassenen zijn er de nodige versnaperingen verkocht en het werd een zeer gezellige avond. Mede dankzij de kwaliteitswijnen van de firma Van Eesteren. De verdiende centen gaan uiteraard naar ons jaardoel: Stichting Kairos. Deze organisatie is het hele jaar de bestemming van de opbrengst van onze evenementen, klik hier voor meer informatie!