Bierverkoop RT118-Solaes

Dit jaar verkopen we een pakket wat bestaat uit ons eigen Tafelbier, een mild Ale in een grote fles van ca. 75cc. Deze is speciaal voor het 15 jarig bestaan van stichting WO2 gebrouwen door Solaes. Daarnaast zitten er twee ES limonade flesjes in het pakket gemaakt door Van Eesteren in Sommelsdijk, tegenwoordig hofleverancier. Zij hebben een ouderwetse limonade gemaakt, een ode aan vroeger, toen de firma een limonadeproducent was. Dit aangevuld met iets te knabbelen. Inmiddels zijn alle 500-600 flessen bier UITVERKOCHT.

STICHTING WO2GO:

WO2GO is de afkorting van Wereld Oorlog 2 op Goeree-Overflakkee en is de naam van de stichting die op 7 juli 2008 werd opgericht door een drietal enthousiastelingen met een gezamenlijke interesse in de Tweede Wereldoorlog. Het besef dat de verhalen van de mensen die de oorlog heel bewust had meegemaakt moesten worden bewaard en het verloren gaan van cultuur historisch erfgoed van het eiland uit de donkere periode van de oorlog, was de geboorte van WO2GO. Voor meer informatie klik hier.